Annonsering

Ta kontakt med vår annonseselger Arild Bekkelund for et uforpliktende tilbud på annonser@infiniteloop.no.

Hos oss kan du nå din målgruppe og annonsere på noen av Norges største IT-nettsider. i1-nettverket består av høykvalitets nettsider som Mac1.no, iPod1.no og Linux1.no. Hos oss møter unge, innovative IT-entusisaster som er innovatører og opinionsledere i sine nisjer.

Hvem treffer du hos oss?

Hvem treffer du på i1-nettverket?

Den typiske besøkende på i1-nettverket er en mann (80%) som er mellom 18 og 34 år gammel. Han er lidenskaplig interessert i datamaskiner, elektronikk og kaller seg en entusiast fremfor en nerd. Han forstår teknologi og er som regel tidlig ute med å prøve de nyeste produkter og tjenester. Våre brukere er bevisste om sine valg og har valgt annerledes enn hopen. De føler ikke strømmen og ses dermed ofte på som innovatører og opinionsledere i sine nisjer.

De kommer til våre nettsider for å lære om det siste nye innen teknologi, kartlegge hva de skal kjøpe og få hjelp når de har kjøpt produktet.

Hvilke aldersgrupper?

Vi henvender oss i all hovedsak til unge, kjøpesterke, engasjerte mennesker og 51% av våre besøkende mellom 18 og 34 år gammel. 10% er mellom 13 og 17 år og 29% er over 34 år. 80% av våre besøkende er ikke helt overraskende menn i sin beste alder.

Hvem annonserer hos oss?

Annonsører på i1-nettverketBåde store og små selskaper annonserer hos oss! Vi legger ikke skjul på at noen av verdens største merkenavn, som Apple og Dell, kontinuerlig velger våre medier for å nå innovative IT-brukere.

Vi er fleksible og gir deg mange muligheter utover vanlige bannerannonser – hva med en kampanje som kombinerer videoannonsering i Norges største teknologipodcast, bannerannonsering og konkurranser på sosiale medier? Som annonsør hos oss får du gode resultater, skreddersydde tilbud, tett oppfølgning og sist, men ikke minst, mye for pengene.

Ta kontakt med vår annonseselger Arild Bekkelund for et uforpliktende tilbud på annonser@infiniteloop.no.